Miért hisszük, hogy a birs-alma gyümölcslé egy igazi kuriózum?
Mert az illatos birs nem csak egy különleges plusz ízt ad az almának, a karakteres aromák mellett jótékonyan járul hozzá az egészség és a vitalitás megőrzéséhez is. A birs rengeteg vitamint (B, C, E) és ásványi anyagot tartalmaz, kiemelt szerepe van a méregtelenítésben, illetve az anyagcserét és a vér koleszterin szintjét is rendben tartja. Amellett, hogy ez a párosítás egyedülálló aromájú, azt is garantáljuk, hogy a fogyasztásával a téli fásultság időszakában is frissek maradunk! A birs jótékony hatása!
Ehhez az ízletes, egyedülálló gyümölcshöz adjuk hozzá almalevünk titkos családi receptjét. A birs pikáns aromája egyszerűen megsokszorozza a Simon Gyümölcs almalé varázslatos ízeit és teszi mindezt anélkül, hogy elnyomná a savas és édes almák eredeti harmóniáját. Az eredmény egy bűbájos ital, mely a téli fásultság idején is képes felrázni minket.
A tapintásra bársonyos, élénksárga termés ugyanis boszorkányosan sokoldalú. Számos ásványi anyagot és vitamint rejt, ízletes, fanyar aromáját is csersav tartalma adja. Emellett kiváló méregtelenítő, rendben tartja az anyagcserét és a vér koleszterin szintjét is. Jellegzetes, fűszeres illata már önmagában élénkítő.
Gyümölcsösünkben 2010 óta termesztünk birsalmát. Hűvös szeptemberi délutánonként szüreteljük a fákat, ezután 18-20 napig útóérleljük a gyümölcsöket, hogy a belső aromák feltáródjanak. Ezalatt érik meg a birs jellegzetes, intenzív illata, melyet a SimonGyümölcs birs-almalé a feldolgozás során is megőriz. Ha az édeskés és savanykás ízek fűszeres találkozására vágysz, büszkén ajánljuk az élénkítő birs-alma gyümölcslevet!
Arány: 60% alma – 40% birs
Mennyiség | Kedvezmény | Termék ára | |
1 db vagy több | kevesebb mint 2 db | - | 4 699 Ft/db |
2 db vagy több | kevesebb mint 3 db | 1 % | 4 652 Ft/db |
3 db vagy több | kevesebb mint 4 db | 2 % | 4 605 Ft/db |
4 db vagy több | kevesebb mint 5 db | 3 % | 4 558 Ft/db |
5 db vagy több | kevesebb mint 6 db | 4 % | 4 511 Ft/db |
6 db vagy több | 5 % | 4 464 Ft/db |