A termék dióféléket, glutént tartalmazó gabonát, kén-dioxidot vagy szulfitot tartalmazó anyagot, szezámmagot, szójababot, tejet, tojást vagy azokból készült termékeket NEM felhasználó üzemben készült.
Premium Natura pékáru kiemelkedő élelmi rost forrás, amely az emésztésre, a vércukor szintre is jótékony hatással van, csökkenti a szénhidrátok hasznosulási sebességét, mint a hagyományos búzalisztes pékáru.
Összetevők: rizsliszt, kukoricaliszt, kukoricakeményítő, növényi rostok
Elkészítési javaslat: A gluténmentes fehérkenyér elkészítéséhez a hozzávalókat egy keverőtálba szórjuk és dagasztógéppel 5-8 percig dagasztjuk. Tetszés szerint
kerek bucit vagy hosszúkás kenyeret formázunk vagy formába helyezzük, lekenjük vékonyan olajjal, néhány helyen bemetszük. Langyos helyen 50 percig kelesztjük a megformázott kenyeret. A 200 fokra előmelegített sütőben légkeveréssel kb 45-50 perc alatt készre sütjük.
Hozzávalók:
500 g lisztkeverék
-550 g víz
-7 g szárított élesztő
-30 g extra szűz olívaolaj
-15 g só
Mennyiség | Kedvezmény | Termék ára | |
1 db vagy több | kevesebb mint 2 db | - | 3 599 Ft/db |
2 db vagy több | kevesebb mint 3 db | 1 % | 3 563 Ft/db |
3 db vagy több | kevesebb mint 4 db | 2 % | 3 527 Ft/db |
4 db vagy több | kevesebb mint 5 db | 3 % | 3 491 Ft/db |
5 db vagy több | kevesebb mint 6 db | 4 % | 3 455 Ft/db |
6 db vagy több | 5 % | 3 419 Ft/db |