Paleolit konjac liszt 100g 120-200 mesh glükomannán tartalom min 90%

Raktárkészlet: VAN
Paleolit konjac liszt 100g 120-200 mesh glükomannán tartalom min 90%

Gliadin/glutén mentes, íztelen, szagtan kiváló viszkozitású sűrítőanyag, ami bármilyen diétába, étrendbe beilleszthető, alkalmas ételek sűrítésére, maglisztekből készült sütemények, kenyerek állagának javítására, pudingnak, önteteknek, zselés készítményeknek.

1 299 Ft
Egységár: 12 990 Ft/kg
A vásárlás után járó pontok: 13 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Mennyiségi kedvezmény
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Helyettesíti a hagyományos liszteket, keményítőket és zselésítő anyagokat főzelékek, szószok, levesek sűrítésénél, készíthető belőle szénhidrátmentes puding és gyümölcszselé, alkalmazható maglisztből készülő sütemények alapanyagához adaléknak (szárazanyag tartalom max 10%-ig, illetve egy ?két kiskanálnyit érdemes adni, 50 ml víz vagy egyéb folyadék kíséretében) így csaknem a fehér lisztes sütik állagát lehet elérni. A maglisztekből hiányzik a glutén - ez az amitől a gabona liszt viszkózusabb, és a belőle készült sütés termékek nem "fűrészporos" jellegűek. A maglisztekben nincs glutén - ami jó - viszont, könnyen megeshet, hogy vagy túl száraz, könnyen törő, oszladozó, vagy ha túl sok folyadék kerül bele, akkor át sem sülő eredmény születik. Egy kiskanál konjac liszt pontosan annyit tud tenni, hogy olyan állagú sütit/kenyeret lehet sütni, mint a hagyományos lisztből.


Kiválóan alkalmas a fogyni vágyók étrendjébe ugyanis alacsony a kalória tartalma csaknem szénhidrát és zsírmentes. Fogyni vágyóknak javasolt napi legalább 4 g liszt vagy abból készült étel fogyasztása. (legalább 2 alkalommal 2 g liszt ebéd és vacsora előtt fél órával, megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztása mellett)


Glikémiás indexe nagyon alacsony, ezért nem befolyásolja a vércukor szintet.


(100 g liszttel 25-30 liter folyadékot lehet besűríteni, és 5-6 doboz ördögnyelv kapszulát készíteni aminek az ára kb.30.000 ft)


Ételek sűrítésekor soha ne tegyük csak úgy bele vagy rá forró, éppen készülő ételre, mert egy hatalmas golyóvá válik. Mindig el kell sodorni szemcsés anyaggal (só, édesítő) és kis hideg folyadékkal - és nem várjuk meg, amíg azt meg is issza, hanem zutty, folytonos keverés mellett bele a készül, meleg ételbe.


Főzelékek sűrítéséhez 700 ml folyadékhoz 2-3 g konjak lisztet adjunk


Puding főzőséhez: 4-5 g 500-600 ml folyadékhoz


Hideg puding készítéséhez: 500 ml folyadékhoz 6 g liszt, állni kell hagyni 30-60 percig.


Maglisztekből történő sütéshez: itt is csak 1-2 gramm mennyiségű lisztet használunk, nyilván kicsivel (50-100 ml) több folyadékkal. A hagyományos gabonalisztekből készülő sütemények, kenyérfélék csaknem teljesen azonos állagát lehet a konjac liszt használatával elérni.


A konjak liszt alkalmas arra, hogy sütésnél helyettesítse a tojást.



Mennyiségi kedvezmény
Mennyiség Kedvezmény Termék ára
1 db vagy több kevesebb mint 2 db - 1 299 Ft/db
2 db vagy több kevesebb mint 3 db 1 % 1 286 Ft/db
3 db vagy több kevesebb mint 4 db 2 % 1 273 Ft/db
4 db vagy több kevesebb mint 5 db 3 % 1 260 Ft/db
5 db vagy több kevesebb mint 6 db 4 % 1 247 Ft/db
6 db vagy több   5 % 1 234 Ft/db
Hasonló termékek
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
5999564041572
Tömeg
101 g/db
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.