Részletek
Mennyiségi kedvezmény
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
A kandírozással szemben az aszalt gyümölcsöket nem áztatják az aszalás előtt cukorszirupba, csak hagyják megszáradni, így a természetes cukortartalma marad benne a gyümölcsben.
Az ananász igen értékes anyaga a bromélia nevű enzim, mely a fehérje emésztésében nyújt hathatós segítséget, valamint szerepet játszik a zsír elégetésében is. A papaja nevű enzim elősegíti a fehérje emésztését a belekben, ezáltal hozzásegíti szervezetünket az öntisztító regenerálódáshoz. Süteményekbe kiváló!
Mennyiségi kedvezmény
Mennyiség | Kedvezmény | Termék ára | |
1 db vagy több | kevesebb mint 2 db | - | 13 399 Ft/db |
2 db vagy több | kevesebb mint 3 db | 1 % | 13 265 Ft/db |
3 db vagy több | kevesebb mint 4 db | 2 % | 13 131 Ft/db |
4 db vagy több | kevesebb mint 5 db | 3 % | 12 997 Ft/db |
5 db vagy több | kevesebb mint 6 db | 4 % | 12 863 Ft/db |
6 db vagy több | 5 % | 12 729 Ft/db |
Hasonló termékek
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
5999564044474
Tömeg
1 kg/db