A specifikációban szereplő adatok 100 g termékre vonatkoznak.
Összetevők: 100% aszkorbinsav (l-aszkorbinsav). A termék biofermentációval, nem génmódosított alapanyagból készül (non GMO).
Az aszkorbinsav a C-vitamin kémiai elnevezése. Mindennapi étkezésünkkel kell pótolnunk, mert szervezetünk nem képes előállítani. Felhasználható sütéshez (tésztákhoz, kenyerekhez), tartósítószerként (befőttekhez, lekvárokhoz). Az egyik legfontosabb antioxidánsról beszélhetünk, hiszen nagy mértékben megakadályozza a szerveztünk számára káros szabadgyökök kialakulását. Az aszkorbinsavat testünk azonban nem képes önmagától előállítani, így fontos, hogy étkezésünk során biztosítsuk annak rendszeres bevitelét.
A C-vitamin az immunrendszer fő erősítője, fokozza a fehérvérsejtek képződését és azok működését. Ezen kívül fontos szerepet játszik a csontok és porcok kötőszövetének felépítésében, valamint a vas szervezetünkbe való hatékony felszívódásában.
Az étkezési aszkorbinsav gyakorlatilag mennyiségi korlátozás nélkül használható a sütés-főzés során, hiszen – lévén vízben oldódó vitamin – túladagolása nem lehetséges, a szervezet számára felesleges mennyiség a vizelettel természetes módon ürül.
Az aszkorbinsav a befőzés során is kedvelt adalékanyag. Természetes tartósítószerként használhatjuk, mivel hozzáadásával megelőzhetjük a gyümölcsök megbarnulását.
Mennyiség | Kedvezmény | Termék ára | |
1 db vagy több | kevesebb mint 2 db | - | 1 799 Ft/db |
2 db vagy több | kevesebb mint 3 db | 1 % | 1 781 Ft/db |
3 db vagy több | kevesebb mint 4 db | 2 % | 1 763 Ft/db |
4 db vagy több | kevesebb mint 5 db | 3 % | 1 745 Ft/db |
5 db vagy több | kevesebb mint 6 db | 4 % | 1 727 Ft/db |
6 db vagy több | 5 % | 1 709 Ft/db |