Részletek
Mennyiségi kedvezmény
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
Zöld lencse csíráztatásra
(lens culinaris)
Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C.
Öblítés naponta kétszer.
Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben.
Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat.
Származási hely: Olaszország
(lens culinaris)
Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C.
Öblítés naponta kétszer.
Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben.
Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat.
Származási hely: Olaszország
Mennyiségi kedvezmény
Mennyiség | Kedvezmény | Termék ára | |
1 db vagy több | kevesebb mint 2 db | - | 699 Ft/db |
2 db vagy több | kevesebb mint 3 db | 1 % | 692 Ft/db |
3 db vagy több | kevesebb mint 4 db | 2 % | 685 Ft/db |
4 db vagy több | kevesebb mint 5 db | 3 % | 678 Ft/db |
5 db vagy több | kevesebb mint 6 db | 4 % | 671 Ft/db |
6 db vagy több | 5 % | 664 Ft/db |
Hasonló termékek
Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
5997848515795
Tömeg
200 g/db