A zselatinnal készíthetünk krémeket, desszertet, tortát, kocsonyát, ízletes aszpikot, valamint gyümölcs és borzseléket.
Összetevő: 100% bio zselatin disznóbőrből
Elkészítési javaslat: A zselatinlapokat kb. 5 percig külön hideg vízbe beáztatjuk, finoman kinyomkodjuk. Hideg ételekhez a zselatint lassan folyamatos keverés mellett felmelegítjük. Ehhez néhány evőkanállal a hideg zselírozandó masszából belekeverünk. A végén egy habverővel a maradék alapanyagot a zselatinmasszához keverjük. Sohasem fordítva! Meleg étel készítéséhez direkt belekeverjük a kinyomkodott zselatint. A kész ételt minimum 4 órát hűtőben kell tartani. Vágott vagy kiborított ételeket egy éjszakán át a hűtőben kell tartani. Zselatint soha nem keverünk forralt ételekbe, mert elveszti a hatását.
Figyelmeztető: A kivit, ananászt vagy papayát először blanchírozni kell ahhoz, hogy zselésíteni lehessen.
Mennyiség | Kedvezmény | Termék ára | |
1 db vagy több | kevesebb mint 2 db | - | 1 499 Ft/db |
2 db vagy több | kevesebb mint 3 db | 1 % | 1 484 Ft/db |
3 db vagy több | kevesebb mint 4 db | 2 % | 1 469 Ft/db |
4 db vagy több | kevesebb mint 5 db | 3 % | 1 454 Ft/db |
5 db vagy több | kevesebb mint 6 db | 4 % | 1 439 Ft/db |
6 db vagy több | 5 % | 1 424 Ft/db |