A Hulala glutén- és laktózmentes cukrászati növényi habalapanyag kitűnő választás sütemények és fagylaltok készítéséhez és díszítéséhez. Segítségével jól formázható, tartós habot készíthetünk. A tökéletes eredmény érdekében használat előtt ajánlott 12 órán keresztül hűtőszekrényben tárolni. Ezután könnyedén habbá verhető kézzel és géppel egyaránt, önmagában illetve 30%-os tejszín hozzáadásával. A már kész hab 8-12 C°- on hűtve is megtartja állagát.
Allergének: szója, tej
Összetevők: víz, teljesen hidrogénezett pálmamag olaj (26%), cukor (11%), stabilizátorok: szorbit (E420), hidroxipropil-cellulóz (E463), tejfehérje, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjeinek diacetil-borkősavészterei (E472e), szójalecitin (E322), zsírsavak mono- és digliceridjeinek tejsav-észterei (E472b), só, aromák, színezék: béta karotin (E160a)
Mennyiség | Kedvezmény | Termék ára | |
1 db vagy több | kevesebb mint 2 db | - | 2 299 Ft/db |
2 db vagy több | kevesebb mint 3 db | 1 % | 2 276 Ft/db |
3 db vagy több | kevesebb mint 4 db | 2 % | 2 253 Ft/db |
4 db vagy több | kevesebb mint 5 db | 3 % | 2 230 Ft/db |
5 db vagy több | kevesebb mint 6 db | 4 % | 2 207 Ft/db |
6 db vagy több | 5 % | 2 184 Ft/db |