Köleslisztből készült gluténmentes petrezselyem-fokhagyma ízesítésű orsó száraztészta. Kellemes sárga színét a leheletnyi kurkumának köszönheti, állagát főzés után is megtartja.
A köles könnyen emészthető, tápértéke mégis magas. Beltartalmi értékei miatt érdemes lehet az étrendbe iktatni. A köles természetéből eredőenmentes, és általában jelentős mennyiségű esszenciális aminosavat tartalmaz.
Az útifű maghéj jó rostforrás lehet a mindennapokban. Magas rosttartalmú élelmiszerek fogyasztásával jót tehetünk emésztésünknek, lassíthatjuk a szénhidrátok felszívódását.
Elkészítési javaslat: Forrásban lévő vízben, alacsony hőfokon 2-4 percig főzzük, ha kész leszűrjük és bő vízzel öblítjük. Ízlés szerint tálaljuk. Jó étvágyat!
Összetevők: kölesliszt (84 %), ivóvíz, útifű maghéj liszt, petrezselyemlevél, fokhagymapor, kurkuma
Mennyiség | Kedvezmény | Termék ára | |
1 db vagy több | kevesebb mint 2 db | - | 1 499 Ft/db |
2 db vagy több | kevesebb mint 3 db | 1 % | 1 484 Ft/db |
3 db vagy több | kevesebb mint 4 db | 2 % | 1 469 Ft/db |
4 db vagy több | kevesebb mint 5 db | 3 % | 1 454 Ft/db |
5 db vagy több | kevesebb mint 6 db | 4 % | 1 439 Ft/db |
6 db vagy több | 5 % | 1 424 Ft/db |