A köles természetéből eredően gluténmentes, és általában jelentős mennyiségű esszenciális aminosavat tartalmaz. Kellemes ízét a sárga batátalisztnek köszönheti, állagát főzés után is megtartja.
A köles könnyen emészthető, tápértéke mégis magas. Beltartalmi értékei miatt érdemes lehet az étrendbe iktatni.
Az útifű maghéj és a bambuszrost kiváló rostforrás lehet a mindennapokban. Magas rosttartalmú élelmiszerek fogyasztásával jót tehetünk emésztésünknek, lassíthatjuk a szénhidrátok felszívódását.
*30 %-kal csökkentett szénhidráttartalom a gluténmentes tésztákhoz képest.
Elkészítési javaslat: Forrásban lévő vízben, alacsony hőfokon 3-5 percig főzzük, ha kész leszűrjük és bő vízzel öblítjük. Ízlés szerint tálaljuk. Jó étvágyat!
Összetevők: kölesliszt (51%), bambuszrost liszt, ivóvíz, sárga batátaliszt, útifű maghéj liszt
Mennyiség | Kedvezmény | Termék ára | |
1 db vagy több | kevesebb mint 2 db | - | 1 699 Ft/db |
2 db vagy több | kevesebb mint 3 db | 1 % | 1 682 Ft/db |
3 db vagy több | kevesebb mint 4 db | 2 % | 1 665 Ft/db |
4 db vagy több | kevesebb mint 5 db | 3 % | 1 648 Ft/db |
5 db vagy több | kevesebb mint 6 db | 4 % | 1 631 Ft/db |
6 db vagy több | 5 % | 1 614 Ft/db |