Kellemes rózsaszínes színét a vöröslencsének köszönheti, állagát főzés után is megtartja.
A barna rizs lassú felszívódásának köszönhetően hosszan tartó teltségérzetet biztosíthat.
A hüvelyesek fehérjét és rostot, valamint jelentős vitamin- és ásványianyag-forrást, például vasat, cinket, folátot és magnéziumot biztosíthatnak.
Az útifű maghéj kiváló rostforrás lehet a mindennapokban. Magas rosttartalmú élelmiszerek fogyasztásával jót tehetünk emésztésünknek, lassíthatjuk a szénhidrátok felszívódását.
Elkészítési javaslat: Forrásban lévő vízben, alacsony hőfokon 3-5 percig főzzük, ha kész leszűrjük és bő vízzel öblítjük. Ízlés szerint tálaljuk. Jó étvágyat!
Összetevők: barna rizsliszt, vöröslencseliszt (46,5%), útifű maghéj liszt, ivóvíz
Mennyiség | Kedvezmény | Termék ára | |
1 db vagy több | kevesebb mint 2 db | - | 1 299 Ft/db |
2 db vagy több | kevesebb mint 3 db | 1 % | 1 286 Ft/db |
3 db vagy több | kevesebb mint 4 db | 2 % | 1 273 Ft/db |
4 db vagy több | kevesebb mint 5 db | 3 % | 1 260 Ft/db |
5 db vagy több | kevesebb mint 6 db | 4 % | 1 247 Ft/db |
6 db vagy több | 5 % | 1 234 Ft/db |