A gluténmentes rizsdara helyettesítheti gluténérzékenyek számára is a búzadarát. Fogyaszthatjuk tejbegrízként vagy készíthetünk belőle krémeket süteményekbe pl. mézes krémesbe. A hagyományos búzadara helyett főleg két alapanyag közül választhatnak a lisztérzékenyek: rizsdara vagy kukoricadara. A kukoricadara jobban elterjedt, az ára is kedvező, azonban sok gluténérzékeny beteg nem fogyasztja szívesen jellegzetes kukoricaíze miatt. Számukra lehet jó választás a rizsdara, mely gluténmentes alapanyag, és kiválóan helyettesíti a hagyományos búzadarát. A rizsdara készítése során a rizsszemeket apró szemcsékké őrlik, így az értékes összetevők nem vesznek el, az íze is a megszokottal teljesen megegyező.
Jól használható tejbegríz, grízes tészta, túrógombóc, esetleg sütemények készítéséhez.
Összetevők: rizs
Mennyiség | Kedvezmény | Termék ára | |
1 db vagy több | kevesebb mint 2 db | - | 999 Ft/db |
2 db vagy több | kevesebb mint 3 db | 1 % | 989 Ft/db |
3 db vagy több | kevesebb mint 4 db | 2 % | 979 Ft/db |
4 db vagy több | kevesebb mint 5 db | 3 % | 969 Ft/db |
5 db vagy több | kevesebb mint 6 db | 4 % | 959 Ft/db |
6 db vagy több | 5 % | 949 Ft/db |